Cadouri de Valentine`s Day sau Dragobete pentru EA sau EL

Iti doresti sa transformi Ziua Indragostitilor (Valentine`s Day sau Dragobete) intr-o zi memorabila pentru voi doi ?

Indiferent daca te afli in cautarea unui cadou pentru EA (iubita, sotia) sau pentru EL (iubitul, sotul), ti-am pregatit o selectie cu idei de cadouri din care vei putea alege ce i se potriveste mai bine.

Toti indragostitii din lume, vor sa isi exprime sentimentele fata de persoana iubita in luna februarie mai exact in data de 14 februarie dar, pentru ca noi romanii suntem mai norocosi, avem si o Zi a indragostitilor doar a noastra, in 24 februarie cand sarbatorim Dragobetele.

Alege ce i se potriveste mai bine

-21%
119 lei
Spre Magazin
-16%
105 lei
Spre Magazin
-19%
105 lei
Spre Magazin
-21%
259 lei
Spre Magazin
79 lei
Spre Magazin
-21%
189 lei
Spre Magazin
-27%
109 lei
Spre Magazin
-19%
109 lei
Spre Magazin
-23%
145 lei
Spre Magazin
-20%
199 lei
Spre Magazin
-37%
119 lei
Spre Magazin
-25%
599 lei
Spre Magazin
-18%
139 lei
Spre Magazin
-9%
209 lei
Spre Magazin
117 lei
Spre Magazin
-15%
246 lei
Spre Magazin
-23%
145 lei
Spre Magazin
169 lei
Spre Magazin
-30%
119 lei
Spre Magazin
252 lei
Spre Magazin
Valentine`s Day / Dragobete:

Se apropie Ziua indragostitilor si inca nu ai gasit cadoul potrivit ? 
Indiferent ca te gandesti la Valentine`s Day sau Dragobete, in ambele situatii, toti cei care dorim sa ne exprimam sentimentele fata de persoana iubita, o putem face cu ajutorul cadourilor. Indiferent ca este vorba de EA sau ELsotia sau sotul, iubita sau iubitul avem pregatite idei de cadouri pentru toti. 

Desi lucrurile par simple, totul se complica atunci cand trebuie sa alegem cadoul potrivit dar suntem lipsiti de inspiratie. Din acest motiv, noi echipa Cadouri-idei.ro, am vrut sa iti punem la dispozitie aceasta colectie cu idei de cadouri speciale pentru Ziua Indragostitilor indiferent ca este Valentine`s Day sau Dragobete. Tie iti ramane doar sa alegi cel mai potrivit cadou pentru EL sau EA si sa il oferi cu drag persoanei iubite.

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru EA:
EA este stapana inimii tale si vrei sa ii oferi atentia necesara de Ziua Indragostitilor ? De Valentine`s Day sau Dragobete ? 

Inainte sa alegi cadoul perfect, este esential sa te gandesti la EA (iubita sau sotia ta) si sa ti cont de preferintele si stilul ei. Odata ce ai clarificat acest lucru, cadoul pe care il cauti pentru EA va fi mult mai usor de gasit. Indiferent ca este vorba de un buchet de trandafiri, o bratara, un pandantiv, un trandafir criogenat, un ursulet de plus, o pijama pufoasa, un parfum sau orice altceva… 
Nu uita de magicul “TE IUBESC !” atunci cand ii oferi cadoul de Ziua Indragostitilor! 

Cadouri de Ziua Indragostitilor pentru EL:

EL este jumatatea ta si vrei sa ii faci o surpriza de Ziua Indragostitilor ? De Valentine`s Day  sau Dragobete ?
Oricat de duri ar parea barbatii, cu totii au in adancul sufletului o picatura de romantism care abia asteapta sa iasa la suprafata. Trebuie doar sa ti cont de preferintele lui si sa ii oferi ceea ce si-ar putea dori. Poti alege pentru EL de Valentine`s Day sau Dragobete cadouri precum: un ceas de mana elegant, o pereche de butoni, un halat de baie elegant, un desfacator de vinuri, un joc pentru adulti, sau multe altele…