Contact:

Echipa cadouri-idei.ro este aici pentru tine !

Este important sa stii ca, site-ul cadouri-idei.ro nu este un magazin online, ci un catalog cu idei de cadouri, care promoveaza produsele mai multor magazine partenere. Atunci cand alegi un cadou listat pe cadouri-idei.ro, vei fi redirectionat automat spre magazinul care comercializeaza acel produs.

De aceea, orice intrebare legata de produsele comandate, te rugam sa le soliciti direct magazinului partener, care a facut livrarea.

Daca in continuare vrei sa vorbesti cu noi, asteptam cu drag mesajul tau pe adresa de email: ❤️

Cele mai frecvente intrebari:

Te rugam sa parcurgi raspunsurile acestor intrebari frecvente. Raspunsul la intrebarea ta poate fi chiar aici.

Cum comand pe cadouri-idei.ro ?

Orice comanda va fi atat de simpla si rapida cat ai zice… “CADOURI-IDEI.RO “. 😍
Este important sa stii ca, site-ul cadouri-idie.ro nu este un magazin online, ci un catalog de cu idei de cadouri, care promoveaza produsele mai multor magazine partenere.
Atunci cand alegi sa cumperi un produs listat pe cadouri-idei.ro, vei fi redirectionat automat spre magazinul care comercializeaza acel produs.

Ce metode de plata sunt acceptate ?

Majoritatea partenerilor Cadouri-idei.ro, accepta atat plata cu cardul cat si cash la livrarea produselor comandate.
Totusi, te rugam sa citesti informetiile detaliate afisate pe site-ul magazinului de la care iti doresti sa comanzi produsul favorit.

Cat timp dureaza livrarea produselor ?

Majoritatea magazinelor partenere, lucreaza cu stocuri proprii asa ca, livrarea ar trebui sa se incadreze intr-un interval cuprins intre 2-4 zile lucatoare.
Totusi, informatiile despre comenzi, plati si livrarea produselor, le gasesti integral pe site-ul partenerului de la care cumperi produsul (produsele).

Cum returnez un produs achizitionat ?

Daca ai facut o comanda de pe unul dintre site-urile partenerilor nostri si produsul nu este conform asteptarilor tale, vei putea face retur daca produsul achizitionat nu este deteriorat.
Pentru detaliile complete despre modalitatea de retur, te rugam sa consulti informatiile specifice pe care le vei gasi pe site-ul de la care ai facut comanda. Aceste informatii sunt disponibile in rubrica “Informatii despre retur.”