TERMENI SI CONDITII

Accesarea si utilizarea acestui site se supune termenilor si conditiilor expuse in randurile urmatoare. In momentul continuarii navigarii pe site-ul cadouri-idei.ro, se considera ca acestea au fost acceptate in totalitate. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia de a parasi site-ul.

Despre conținut

  • Toate informațiile puse la dispoziție de site-ul cadouri-idei.ro pot fi utilizate doar în scopuri personale și necomerciale. Preluarea materialelor se poate face doar parțial (maxim trei paragrafe), prin precizarea sursei și oferirea unui link direct către materialul care a fost preluat de pe site.

  • Nu este oferită niciun fel de garanție privind acuratețea informațiilor puse la dispoziție. Cu toate acestea se face tot posibilul ca erorile de orice tip să nu fie prezente, iar materialele puse la dispoziție să fie unele de o calitate cât mai înaltă.

  • Administratorul acestui site nu poate fi tras la răspundere în cazul în care apar prejudicii în urma folosirii informațiilor de pe site.

  • În cadrul articolelor, se pot găsi link-uri spre alte site-uri. Administratorul nu își asumă niciun fel de responsabilitate în legătură cu conținutul acestora.

  • Articolele de pe site contin imagini care pot fi protejate de legea drepturilor de autor. Acestea au de obicei un watermark cu logo-ul site-ului. Folosirea lor este interzisă fără menționarea sursei și fără acordul prealabil al administratorului site-ului.

Despre afiliere

Unele articole din cadrul site-ului Cadouri-idei.ro dar si produsele care se regasesc in catalog, conține link-uri de afiliere. Acest lucru înseamnă că, în urma alegerii si cumpararii unui produs gasit pe site-ul cadouri-idei.ro, administratorul site-ului va primi un anumit procent din costul total al cumpărăturilor făcute de dvs. (fără ca acest lucru să se resimte în prețul final al coșului de cumpărături). Aceste comisioane remunereaza munca pe care noi o depunem zilnic pentru ca tu sa gasesti cat mai repede cadoul potrivit pentru persoanele dragi tie.

III. Despre cookie-uri

6. Site-ul plasează și utilizează cookie-uri pentru a va oferi o experiență de utilizare cât mai bună și personalizată. În acest fel se oferă și posibilitatea de a îmbunătății serviciile oferite, precum și de a livra reclame cât mai relevante, în funcție de interesele fiecărui vizitator în parte. Mai multe informații pot fi citite aici.